Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΒΙΒΛΙΟΥ

Αγαπητα μου παιδια,


λογω των δυσκολων συνθηκων,που ζουμε ολοι,το σχολειο μας παραμενει κλειστο.Ευτυχως ομως,υπαρχουν τα συγχρονα μεσα της τεχνολογιας,με τα οποια μπορουμε να επικοινωνουμε απο αποσταση και να μην χανεται η επαφη μεταξυ μας.Εχουμε τη δυνατοτητα ακομη και απο το σπιτι μας,να φανουμε δημιουργικοι και να κανουμε ευχαριστες δραστηριοτητες,ετσι ωστε να περναμε ωραια και δημιουργικα τον ελευθερο χρονο μας.
Με αφορμη την Παγκοσμια Ημερα Παιδικου Βιβλιου,στις 2 Απριλιου 2020,θα ηταν ωφελιμο για εσας,συμφωνα με τις γνωσεις και τις ικανοτητες,που διαθετετε,να κανετε μια εργασια και να την παρουσιασετε στους γυρω σας.
Για το συγκεκριμενο θεμα θα εργαστειτε ως εξης:
1) Θα διαβασετε ενα παραμυθι της αρεσκειας σας.
2)Σ'ενα χαρτι η'χαρτονι,θα φτιαξετε το δικο σας εξωφυλλο κανοντας τα εξης:
α)θα γραψετε εναν δικο σας τιτλο η' θα αντιγραψετε τον ιδιο,στο πανω μερος του εξωφυλλου
β)θα κανετε τη δικη σας εικονογραφηση και 
γ)θα γραψετε το ονομα σας.
3)Στο ιδιο εξωφυλλο,μπορειτε να γραψετε ενα ποιηματακι,στιχακι,που θα φτιαξετε μονοι σας και θα αντιγραψετε καποιες λεξεις του παραμυθιου που σας αρεσαν.
Συμφωνα μ'αυτον τον τροπο,θα ολοκληρωσετε τη συγκεκριμενη εργασια,την οποια θα στειλετε στο e-mail του σχολειου μας: mail@1nip-aliart.voi.sch.gr ή στο messenger της κυρίας Αλεξάνδρας: Αλεξάνδρα Μπαμπαλή(για όσους τυχόν δεν έχουν e-mail), μεχρι την Τριτη,ετσι ωστε ν'αναρτηθει την Πεμπτη 2/04/2020 και ν'απολαυσουν ολοι τις δεξιοτητες και το ταλεντο σας!!

Καλη Επιτυχια παιδακια!!

Με απεριοριστη αγαπη,

η κυρια σας Βακη Αθηνα.
Μου λειπετε.....

Να επισκεπτεστε συχνα το blog του σχολειου μας: protonipaliart.blogspot.com ,γιατι θ'ακολουθησουν κι 
αλλες εργασιες με διαφορα θεματα...


1 σχόλιο:

  1. 1xBet Korean sportsbook Review | Sports Betting | Betting
    1xBet Korean sportsbook 메리트카지노 review for worrione South Korea betting. Includes betting tips, bonus codes, bet types, 1xbet betting lines, betting markets, deposit and withdraw bonuses.

    ΑπάντησηΔιαγραφή